Recenzie Secrete de Rodica Mijaiche

IMG-20170326-WA0032

Titlu: Secrete

Autor: Rodica Mijaiche

Editura: Librex Publishing

Anul apariției:2016

Număr de pagini:292

Disponibilă: Librex

” Oamenii au tot timpul tendința de a se întreba ce le rezerva viitorul. Destinele lor se pot schimba într- o clipita. Doresc să supraviețuiască și fac tot ce pot pentru a reuși. Dar, foarte puțini dintre aceștia rămân cu capul sus până la final.”

O copertă misterioasă, care te intrigă, o descriere care te face să crezi că va fi o carte care are un subiect comun cu alte cărți contemporane, dar fără să știi că  autoarea construiește lumi din care nu mai poți pleca. Care îți vor rămâne mereu în suflet.

Vă recomand să nu judecați niciodată, dar niciodată o cartea după copertă sau după descriere deoarece vă veți înșela amarnic. Veți descoperi o carte excelentă care vă va ajuta să  înțelegeți lumea în care trăiți și efectele unor oamenii obsedații de răzbunare.

” Marina și Sebastian. Lindsey și Lucas. Alexa și Albert.

Trei cupluri. Șase destine. Fiecare legate între ele prin dorința de a iubi și de a supraviețui vitregiilor timpului, oamenilor și răzbunărilor.

La șapte ani de la despărțirea de Sebastian Raescu, viața Marinei Barbu mergea înainte ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. În vârstă de douăzeci și opt de ani, Marina consideră că viața ei sentimentală este un subiect ce nici nu merită adus în discuție.

Marina află pe propria-i piele că inima ei este încă legată de cea a lui Sebastian.”

Pentru cei care vor să citească o carte în care problemele se țin lanț, despre puterea iubirii și de a trece peste greutățile vieții. Secrte este cartea în care te vei regăsi cu siguranță, chiar dacă viața  nu ți-a dat lovituri foarte grele, încât să nu reușești să treci peste ele.

Rodica Mijaiche prin ajutorul acestui roman îți transpune viața a trei cupluri care au suferit foarte mult și secretele care se țin lanț, iar problemele dintre ei se țin una după alta. Dar , iubirea îi va ajuta să se schimbe și să înțeleagă greșelile făcute și cum să le remedieze.

Cartea este structurată pe două planuri narative: prezentul, anul 2016 și cel de-al doilea război mondial , în anul 1940. Lucas și Lindsey , personajele care reușesc să se întâlnească în după o perioadă îngrozitoare a anului 1940 trăiesc lucruri minunate până anul dintre ei o să moară.

Iubirea dintre Albert și Alexa, Marina și Sebastian este una puternică, plină de seninătate și protecție. Felul în care cei doi bărbați își apără persoanele iubite de necazurile care le pasc din cauza unui netrebnic hoțoman, trebuie să descoperiți chiar voi.

Cărțile Rodica Mijache le vei termina în format fizic, dar emoțiile pe  care le transmite autoarea nu îți vor da pace mult timp după terminarea romanului. Îți vor dăinui toate sentimentele în inimă ca și cum ar fi a tale, te vei lega atât de iubirea dintre cei cele trei cupluri și cum vor trece ei peste anumite aspecte din viața lor.

Lecțiile cele mai importante din această carte cred că ar fi că iubirea vindecă orice rană doar dacă noi le permitem celor ce ne iubesc să intre în viața noastră, că fie care avem secretele noastre de care ne este ori rușine sau chiar nu vrem să le împărtășim cu nimeni, tot vor fi aflate într-o zi.

Romanele autoarei sunt o experiență de viață, o carte din care putem învăța multe dacă dorim să deschidem ochii și urechile și să luăm aminte.

Stilul foarte frumos , plin de iubire și emoții, care te vor determina să citești și următoarele cărți care vor apărea . Pot să spun că este o autoare care își dă tot interesul pentru a realiza o carte emoționantă, în care să-ți curgă lacrimi sau să te răscolească foarte mult. De acea pot să spun că este o autoare deosebită, care își dă tot ce are mai bun pentru  pasiunea ei.

Pentru cei care vor să trăiască un adevărat mountain rousse de sentimente , să realizeze cât de importante sunt persoanele de lângă noi și cum ne vom simți când acestea vor avea diferite probleme și sunt neajutorați trebuie să cerem ajutor și să ne lăsăm să fim ajutați.  Dacă doriți o carte care vă va face să plângeți, să râdeți sau să fiți în culmea fericirii atunci , acest roman este unul pe placul vostru.

Cu el se simțea liberă să facă orice simte. (…) Îi fusese dor de aceste sentimente, de aceste trăiri devoratoare.

Tot ce văzu o făcu să creadă că visurile pot deveni realitate. (…) Nici dacă ar fi fost un cutremur nu ar fi putut să se desprindă din îmbrățișarea pătimașă. Dar nici nu dorea. Acolo ar fi vrut să-și petreacă tot restul vieții, dacă ar fi fost după ea.

Mulțumesc Editurii Librex pentru exemplarul oferit.

Cu stimă,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s