Recenzie Mai presus de el de Dama de treflă

dama-de-trefla-noutate

Poză: https://bookzone.ro/produs/mai-presus-de-el-dama-de-trefla/

Titlu: Mai presus de el

Autor: Dama de treflă

Editura: Bookzone

Număr de pagini: 240

Anul apariției: 2016

Probabil cea mai de preţ bijuterie a unei femei este sufletul, ar trebui să-l poarte cu mândrie şi nonşalanţă la fel cum îşi poartă rujul pe buze.

Cartea Mai presus de el este o carte care vă va face să vă încredeți în voi, să vă dați seama cât de mult  vă apreciați ca persoană. Dacă o să aveți nevoie de o motivație să credeți că sunteți cu adevărat apreciate de persoanele iubite ar trebui să parcurgeți romanul autoarei Dama cu treflă.

Chiar dacă autoarea și-a dorit să rămână în anonimat , pot să spun că li-a dat interesul pentru a scrie o carte ușoară pentru a o parcurge în orice moment al zilei sau a săptămânii încărcate care urmează.

 

Iubire, speranță, regăsire de sine, răspunsuri la întrebări, motive să mergi mai departe. Toate acestea le găsești într-o poveste extraordinară semnată Dama de Treflă.

Mai presus de el este un roman inspirat din viața reală, cu o scriere directă dar în același timp plină de emoție și neprevăzut. O scriere în ale cărei cuvinte și trăiri te vei regăsi cu siguranță.

Mai presus de el este un vis al copilăriei mele și rezultatul tuturor trăirilor mele feminine. Am pus suflet, emoție, lacrimi, speranțe și trăiri personale. Mi-am făcut curaj să fiu cât se poate de sinceră cu mine insămi și cu fiecare femeie care merită să primească de la viață și de la bărbatul de alături mai mult. Mai multă atenție, apreciere, încredere și de ce nu, dragoste.  – Dama de treflă

Protagonista noastră nu are un anumit nume sau vreo poreclă pentru a fi urmărită cu mare atenție pe parcursul operei, deoarece ea este de fapt chiar tu. Acest gen de prezentare ajută la contopirea ta cu sentimentele personajului. Vei simți mult mai bine ce dorește să-ți transmită autoarea prin intermediul personajului.

Mai presus de el este o carte a regăsiri sinelui, a modului în care ar trebui să ne comportăm cu persoanele care nu ne merită. Cum reacționăm noi în momentul în care persoana iubită, ne părăsește pentru altcineva. Însă cel mai important cum să trecem peste aceste persoane care nu ne merită și ne-au înșelat încrederea.

Autoarea scrie foarte simplu , într-un mod în care te va face să creezi că e povestea ta, că tu treci prin acele relatări și nici nu îți vei da seama când vei plânge râde sau vei plânge  alături de personajul principal. Însă cel mai important la acest roman este că autoarea își transmite propriile sentimente prin intermediul scrisului.

Când găsești o carte în care autorul îți pune sufletul pe tavă, îți vorbește despre propriile  probleme , înseamnă că dorește să te învețe că trebuie să trece peste orice evenimente care viața ți le scoate în cale. Trebuie să ne împăcăm cu evenimentele care îți vor pune amprenta asupra personalității noastre. 

Cartea te va îndemna pe tine ca mama și ca femeie să știi cum să te comporți cu cei din jurul tău. Să știi să accepți înfrângerile și câștigurile, să știi că nu toți cei care par a fi apropiați îți vor fi mereu alături sau nu te vor înjunghia pe la spate.

Cartea Mai presus de el te va face să înțelegi că e bine să ai mereu aproape pe cei care îți vor binele și să te rogi pentru cei care sunt împotriva ta. Că orice bine ai face cei din jurul tău te vor vorbi de rău, oricâtă iubire vei oferi se va găsi cineva să te lovească și să te doară. Mereu va fi cineva în viața ca să te facă mai puternic prin criticile lui, te va face mai bun și te va face să înțelegi ce vrei să faci cu viața ta.

Dacă Dama de treflă va mai publica un roman cu siguranță îl voi citi cu plăcere, deoarece cărțile ei mă relaxează și mă vor face să mă gândesc la anumite lucruri care îți apar la orice pas. Pentru cei care vor să citească ceva ușor și relaxat vă recomand acest roman.

 

Nimic nu e la fel de frumos ca atunci când îi dai dreptate sufletului. Visează! Speră! Riscă! Munceşte! Vei reuşi tot ce îţi propui, ai să vezi.

Mulțumesc librăriei online Bookzone pentru exemplarul oferit.

Cu stimă,

Florinela

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s