Recenzie Te voi găsi (Seria Nemuritor #2) deO.G. Orion

ultimul-viking-seria-nemuritor-vol-1-4300-2

Titlu: Te voi găsi

Autor: O.G. Orion

Editura : Llibrex Publising

Anul apariției:2016

Număr de pagini: 310

Disponibilă: Librex

„Trăgând în piept aerul curat am zâmbit. Nu ştiam unde erau ceilalţi, dar în momentul acela mă simţeam cu adevărat egoistă şi prea încântată de propria stare de bine ca să îmi mai pese. Erau cu toţii fiinţe supranaturale, deci îşi puteau purta singuri de grijă.”

Am auzit foarte multe lucruri despre seria Nemuritor a autoarei O. G. Orion spunându-se că este o serie numai bună pentru cei pasionați de fantasy. Că are talent ( foarte mult talent, pot să afirm în urma celor două cărți citite), personaje minunate și aventurii de nedescris.

Pe O. G. Orion am cunoscut-o în lumea  virtuală și pot să spun că este o persoană minunată, plină de viață și foarte amuzantă. Este o persoană minunată din toate punctele de vedere. M-a impresionat foarte mult prin modul de a fi și a te face să râzi în orice moment.

 

Personaje fascinante, dialoguri spumoase, mister si legende stravechi, romantism si adrenalina la cote maxime, totul intr-o savuroasa poveste tesuta cu maiestrie pe granita subtire dintre real si fantastic.-Delicatese Literare

Seria Nemuritor este și va deveni odată cu următoarele volume un punct de referință în cadrul literaturii române contemporane având o tentă personală unică, de neegalat, bine conturată ca acțiune, grad ridicat de umor si un stil foarte atrăgător.-Recenzii carti bune

Să te pregăteşti pentru că vei intra prin efracție în castele, vei fugi de asasini şi vei râde din belşug, chiar şi în cele mai neobişnuite momente, sperând că totul se va rezolva, iar enigmele se vor elucida la final.-Simona Stoica

Cel de-al doilea volum al serei este unul pe măsura așteptărilor oricărui cititor și fan al cărților autoarei Arion. Deoarece vei descoperi răsturnări de situație, personaje care îți vor stârni interesul pentru lectură, legende și creaturi mistice, acțiune presărată cu multă adrenalină , scrisă într-un ritm alert .

Aventurile Victoriei sunt numeroase în acest volum V-a descoperi multe informații despre lumea vikingilor și se informează despre personaje mitologice, deoarece le întâlnește la orice pas sub forma oamenilor.

Pe lângă personaje care ne vor lăsa mască și cu un dor în suflet până la parcurgerea următorului volum , autoarea îmbină foarte frumos mitologia cu viața cotidiană, a zilelor noastre. Cu ajutorul acestei serii dacă ești pasionat de mitologie vei descoperi multe elemente care te vor ajuta să-ți îmbogățești cunoștințele despre lumea mitologică.

Stilul autoarei este unul plăcut, foarte ușor de parcurs în orice ceas al zilei sau a nopții. Oriunde și oricând. Dacă doriți întorsături de situație, glume cu duiumul în mijlocul tragediilor și sarcasm cât cuprinde atunci cărțile Oanei vor fi pe placul vostru.

Când vei citi seria Oanei Arion vei crede că este o serie tradusă, deoarece este o serie foarte bună. Are tot ce îți trebuie pentru a te ține în priză, vei descoperi personaje care te vor ajuta să înțelegi din multe din aspectele vieții. Despre greutățile vieții și modul în care determină iubirea să faci pentru persoana iubită.

Vom observa o adevărată evoluție a personajelor. Vom descoperi cum personajele își pun planurile în acțiune în casatele medievale cu ajutorul dragonilor, cum vor învinge adevărații răufăcătorii, care urmăresc și îți pun planurile în aplicare doar și le fie lor bine. Dar sunt învinși de cei care sunt de partea binelui.

Vom învăța că adevăratele prietenii vor ține mereu, nu contează prin câte evenimente sfâșietoare vom trece , prietenii adevărații vor fi alături de tine. Că te vei schimba și evolua cu fiecare întâmplare care îți vor schimba perspectiva asupra vieții.

Prin  cartea Oanei am parcurs un adevărat montagne russe de sentimente. Am călătorit și prin câteva locuri aflând detalii destul de interesante și aflat multe lucruri noi despre minte umana și cum poate accepta ea diverse lucruri despre lumea înconjurătoare.

O carte care vă ajută să vă descoperiți și să vă dați seama ce vă doriți cu adevărat, deoarece prin prisma personajului și a tragediilor ei , ne putem noi schimba și deveni  cine dorim pentru a ajunge acolo unde ne-am propus. O serie care ar trebui să o aveți în rafurile biblioteci voastre. V-o recomand cu drag și vă îndemn să citiți autori românii.

 

 

„Mă uitam fascinată la noua venită: puţin mai înaltă decât mine, suplă şi frumos proporţionată, se mişca într-un fel fluid şi graţios, ca şi cum articulaţiile sale ar fi fost unse cu un ulei special şi magic. Nu ştiam dacă să o urăsc sau să o admir. Până la urmă m-am decis pentru a doua variantă. În definitiv, ea era cea care, măcar în teorie avea să ne ajute să descifrăm misterul dispariţiei lui Arrio.”

„- Mi-ai spus odată că, indiferent ce se va întâmpla, chiar dacă vom rătăci drumul, mă vei găsi. Eu te-am găsit. Sper să mă găsești și tu pe mine.”

Cu stimă,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s