Recenzie Natașa, bărbații și psihiatrul de Natașa Alina Culea

natasa-barbatii-si-psihanalistul-4298-2

Titlu: Natașa, bărbații și psihiatrul

Autor: Natașa Alina Culea

Editura : Llibrex Publising

Anul apariției:2016

Număr de pagini: 216

Disponibilă: Librex

Cred că nu ne cunoaștem deloc, ne construim întreaga viață pe tiparele existente deja și create de societate, de mici părinții ne învață ce și cum să gândim, cum să reacționăm, la școală nu ne încurajează gândirea liberă, ci o repetare a ceea ce se vrea repetat, apoi societatea descurajează orice persoană care trăiește puțin diferit de ceilalți , care îndrăznește să gândească și să decidă pentru el.

Natașa Culea este una din autoarele care ar trebui citită de orice persoană care este pasionată de literatură. De cei care vor să înceapă o nouă carte și nu știu ce, una din cărțile Natașei este perfectă. Când vei deschide romanele dânsei vei spune cu mândrie asta-i româncă de-a noastră, deoarece cărțile dânsei sunt adevărate comori.

Pentru cei care nu știți nimic despre Natașa sau ce cărți a publicat am să vă spun eu. A publicat patru cărți la editura Librex Publising intitulate: Natașa, bărbați și psihiatrul, Marat, Sofia. Lupii trecutului și Nopți la Monaco. Eu vă îndemn să începeți cu cartea care vă atrage cel mai mult.

 

WOW! Ştiţi acel moment în care îţi faci curaj şi citeşti câţiva autori români contemporani şi eşti aşa, între două ape, nici mulţumit nici dezamăgit, undeva la mijloc? Atunci daţi-mi voie să vă spun unde aţi greşit. E important cu care autor român începi. Cartea asta este atât de frumos scrisă şi are atât de bine îmbinate elementele unei cărţi bune încât mi-a venit greu să cred că citesc ceva made in Romania.

Cerșetordezâmbete (blog)

Natașa e un fel de Carrie Bradshaw a Bucureștiului, cu prietenele aferente și bărbații care, invariabil, dezamăgesc sau sunt părăsiți.

Bookblog.ro

Este un mix între libertate, dorinţă, prietenie, pasiune, dragoste şi încă ceva care îţi scapă printre degete.Personajul Nataşa (şi cred că este valabilă afirmaţia şi pentru scriitoarea Nataşa) este un om care nu se simte înfrânt de eşecuri. Mă-nclin!

Ioanaradu.com

Pentru Natașa iubirea reprezintă un adevărat punct de plecare. Ea scrie din iubire, cărțile ei sunt despre iubire și mesajul lor este tot despre iubire. Acest lucru este reprezentat doar persoanelor care se dedică pasiunilor, chiar și în momente foarte scurte . Această dedicație și devotament  pentru frumos și lumea înconjurătoare denotă că este un autor care merită citit, deoarece cărțile lui sunt geniale și foarte complexe. Iar Natașa Culea se încadrează perfect.

În noul roman al autoarei putem descoperi o adevărată aventură, o carte ca te va ajuta pe tine ca femeie să descoperi cât de importante sunt unele lucruri din viața ta. Cum trebuie să te regăsești ca femeie și cum ar trebui să te comporți să-ți găsești dragostea adevărată .

Natașa este o femeie complexă, care uneori este copilăroasă și neserioasă. Însă uneori nu o mai recunoști. Pe parcursul romanului vom vedea evoluția acestea și cum își regăsește o parte din personalitate cu ajutorul psihiatrului. Din personalitatea Natașei vei învăța multe pentru dezvoltarea ta personală.

Stilul autoarei este unul foarte plăcut, cursiv și ușor de parcurs. Îl puteți parcurge în orice moment al zilei sau al serii, în mașină sau tramvai. Dacă doriți o carte care să vă relaxeze , iar în același timp să reușiți să vă puneți mii de întrebări.

Dacă te întrebi cu ce carte să începi scrisă de Natașa eu ți-aș recomanda Marat sau Sofia. Lupii trecutului , deoarece într-un mod foarte plăcut prezintă iubirea, frământările ei și modul cum le percep personajele.

Însă nu e obligatoriu să începi cu una din aceste două deoarece orice carte scrisă de Natașa Alina Culea este fascinată, deoarece îți va stârni interesul pentru autori români. Vei începe să-i cauți pe cei adevărați, pe cei care merită descoperiți. Iar Natașa este una dintre autoarele adevărate, care îți transmite mii de emoții , îți face pielea de găină.

Te anunț că vei simți cu adevărat bine în romanele ei. Vei simți iubirea, tragedia personajelor și modul în care le schimbă unele personaje sau evenimente viața, modul de a trăi și percepe lumea. Îți spun că vei simți iubirea din paginile cărțile, vei simți câtă pasiune este pusă în această carte.

Nu am să mă mai înting deoarece trebuie să mă apuc de învățat. Așa că vă îndemn să citiți autori români, să citiți ceea ce vă caracterizează și vă simțiți bine. Dar vă îndemn să citiți cărțile Natașei deoarece  sunt de o complexitate și dedicație aparte pentru cei care vor ceva nou. Pentru cei care vor să descoperă autori români atunci să înceapă cu Natașa și autorii editurii Librex.

 

 

Dar ce altceva e viața, dacă nu o infinitate de alegeri, alegerea unui drum, fără a ști ce te așteaptă la cotitura următoare, și exact asta este ceea ce face ca viața să merite să fie trăită. Să mă feresc de tot ceea ce se poate întâmpla nu este alegerea mea, să învăț ceva din experiențele avute, să învăț să zâmbesc atunci când totul pare pierdut, aceasta este alegerea mea, pentru asta mă trezesc dimineața. Nu există răsărit de soare fără apus, iar eu îmi voi aștepta cu drag răsăriturile.

Cu stimă,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s