Recenzie Toate titlurile bune au fost date de Silviu Iliuță

15209232_600880686780951_1922270112_n

Titlu: Toate titlurile bune au fost date

Autori: Silviu Iliuță

Editura: Contra Media

Anul apariţiei: 2016

Număr de pagini: 298

Disponibilă: Bookzone

Mă numesc M și locuiesc într-o carte.

Mă plimb cât e ziua de lungă între paginile la care este pomenit numele meu.

Toate titlurile bune au fost date de Silviu Iliuță este una din cărțile care trebuie să se afle pe toate rafturile cititorilor români.

O carte plină de aventură, cu povești magnifice care te uimesc și desene care te fascineză. Pot să spun că am trăit cartea din plin. Mulțumesc Silviu pentru autograf, mulțumesc editurii Bookzone pentru exemplar.

Descriere? Trebuie să recunoaștem că după ce am citit cartea chiar și nouă ne-a fost greu să găsim descrierea potrivită. Îl înțelegem pe Silviu când a spus că nu reușit să identifice un titlu potrivit pentru această carte. Acum știm cu exactitate de ce. Este o carte fabuloasă, fără să exagerăm sau să încercăm să o facem altfel decât este în realitate.

Ne dorim să o descoperi și tu, să citești și să poți să fii parte din povestea lui în „Toate titlurile bune au fost date”. Poate, cu ocazia asta, îl ajuți să găsească și un titlu potrivit pentru carte. Ce părere ai?

Stilul lui Silviu Iliuță este foarte ușor de parcurs , o carte plină de glume și evenimente ne vor face să plângem, lucruri serioase și multe alte detalii pe care vi le las să le descoperiți. Simplu, dar la obiect, descriere care ne va ajuta să vedem mai bine lumea personajelor. Abia aștept o nouă carte marcă Silviu Iliuță.

Cartea este structurată pe mai multe povești care te vor uimi prin evenimentele și chestiile abordate. Mie cel mai mult mi-au plăcut Băiatul care trăia într-o carte și Fata morgana.

Când o să vă apucați de această carte nu o să reușiți să mai scăpați din paginile ei. Deoarece este construită astfel încât să nu te plictisești. Poveștile sunt foarte bine gândite și modul în care alternează întâmplări din viața autorului la aceste mici povești.

Silviu Iliuță știe să scrie. Este un autor care îl voi citi cu plăcere de acum încolo. Pentru că scrie cu atât interes și dăruire , încât nu-ți dai seama dacă este un debutant.

Poveștile sunt incluse în capitolele care sunt ori întâmplări de-ale autorului ori alte evenimente. Însă fiecare poveste este în legătură cu evenimetele relatate mai devreme.

Cel mai mult m-a impresionat sau mai bine spus răscolit până la lacrimi este prima parte a capitolului 1 despre prietenia dintre cei doi băieții unul orfan și celălalt  cu familie, însă unul dispare înainte de Crăciun și nu se mai văd niciodată și celălalt băiat îl caută din răsputeri.

Acest lucru îmi demostrează mie , dar și celor care o să citească cartea lui Silviu cât de importantă este prietenia în viața omului.

Vă recomand cu drag cartea lui Silviu Iliuță pentru că veți râde, veți medita sau veți trăi până la cote maxime diferite sentimente.

Același miros dulce vine din afara cărții.

Oare unde o să mă citească azi?

Visez să mă citească acolo, pe fotoliu, cu picioarele întinse pe măsuță. Văd raze de lumină de la celelalte pagini.

Ah, a deschis-o! Va ajunge și la mine!

Mulțumesc editura Bookzone pentru exemplar.

Cu stimă,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s