Recenzie Îngerul întunecat de Mihaela Strenc

14741861_581540512048302_1977420641_n

Titlu : Îngerul întunecat

Autor: Mihaela Strenc

Editura: Quantum Publishers

Anul apriției: 216

Număr de pagini: 232

Disponibilă: Quantum Publishers

„Făpturile demonice sunt împărțite în mai multe categorii: începătorii, cei ascunși, strigoii, stăpânitorii. Dar n-ai de ce să te temi. Câtă vreme în tine e lumină, nu vei păți nimic.”

Urmăream de mult aparițiile de la editura Quantum Publishers astfel încât să mă tenteze fiecare titlu în parte . Fiecare carte de la această editură au coperțile minunare, care îți stârnesc curiozitatea să vezi ce descoperi în ele.

Am citit în are parte descrierea de pe coperta IV , însă n-am vrut să țin minte prea multe detalii pentru a lăsa în ceață tot. Și bine am făcut.

De milenii, Veghetorii îi apără pe oameni de strigoi și de creaturile lumii de dincolo. Ana ignoră regulile ce le obligă pe Veghetoare să-și aleagă tineri la fel ca ele și intră într-o relație cu un bărbat fermecător, dar cu un trecut întunecat. Iubitul ei ascunde însă un secret care o va pune față în față cu cele mai negre coșmaruri ale ei. Acesta este în realitate fiul conducătorului, un Veghetor care a fost izgonit din familie după ce s-a aflat că s-a dedat unor practici interzise. Dar asta nu e cea mai mare problemă a Anei…

Cartea Mihaelei te va determina să citești câtă mai multă literatură română. Ai sesizezi că acești oamenii care își pun tot sufletul în aceste romane, au talent nemărginit.

Cu fiecare carte citită de la autorii noștri îmi dau seama că literatura noastră este calitate foarte bună. Cu fiecare carte citită îmi doresc să citesc câte mai multe cărți de acești oamenii talentați.

Însă acum încep a bate câmpii așa că să ne întoarcem la oile noastre. Îngerul întunecat de Maihaela Streanc prezintă viața unei fete pe numa Ana, care este Veghetoare, însă nu vă spun ce semnifică acest lucru, deoarece vă las pe voi ăs descoperiți cine sunt aceștea.

Protagonista este o persoană timidă , simplă care uneori se lasă dictatătă de persoanele care o înconjoară. Evoluția ei pîna la sfârșitul romanului se resimte și veți realiza că s-a schimbat ceva în comporatmentul ei.

Evenimnetele care au avut un imapct asupra personalității ei au făcut-o mai puternică, mai stăpână pe sine.

Stilul autoarei este un simplist, dar cu încărcătură emoțională care ne va determina să înțelegem mai bine trăirile interioare ale persoanjelor. Autoarea știe cum să ne țină în lectură și să ne stârnească curiozitatea .

Întorsăturile de situație sunt foarte bine conturate și realizate să ne țină în priză. Pot să spun că romanul este bine construit și cele două prăți arată evoluția persoanjului principal foarte bine.

Relația dintre Ana și acel bărbat misterios se conturează într-un mod foarte potrivit zilelor noastre. Însă această relație este pusă la încercare de multe și ori prin diferete evenimente care o vor marca atât Ana și cât și pe el.

Însă se vede până la sfârșitul cărți că relația lor este una indistructivă, dar cum s-ar spune în basme că este cale lungă până la final. Sper că cel de-al doilea volum al seriei să fie la fel de bun ca acesta sau chiar mai bun.

Cel de-al doilea volum se cheamă Valentina și va apărea în curând la editua Quantum Publisher și abia aștept să pun mâna pe el. Și să văd dacă se ridică la nivelul așteptărilor mele.

În final vă recdomand cu drag Îngerul întunecat de Mihela Streanc dacă doriți să citiți ceva nou și care să vă ajută să vă relaxați.

M-am agatat de lumina ta ca sa supravietuiesc, de asta! Pentru ca nu mai am propria mea lumina si risc sa ma prefac in strigoi…Nu ma parasi, Ana! Nu ma lasa singur.

Mulțumesc Editurii Quantum Publishers pentru exemplarul oferit.

Cu stimă,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s