Recenzie Chaos de Theo Anghel

14694764_581546135381073_1718112977_n

Titlu: Chaos Chaos

Autor: theo Anghel

Editura: Quantum Publishers

Numpăr de pagini: 336

Anul apariției: 2016

Disponibilă: Quantum Publishers

La naiba! Ori de câte ori aveam nevoie de replicile cele mai inteligente, nu dădeam de ele nici cu lupa!

Trebuie să încep cel de-al treilea volum, cât mai repede deoarece acestă serie trebuie citită , devorată și citită de orice romîn care spune că nu există talent în literatura noastră.

Volum doi al seriei Am murit, din fericire de Theo Anghel este o continuare pe măsrura primului volum. Carte plină de suspans , acțiune, replici acide și pline de sarcasm care ne vor îndemna să citim seria în continuare.

Însă cel mai greu lucru la seria asta este că nu te poți opri . Îți trebuie timp , răbdare și mult curaj să o termini. Și, da, toate volumele seriei le vei termina foarte repede Apărute sunt doar în număr de trei, dar sper să citesc continurea cât mai curând altfel și nu știu ce voi simți până va apărea volumul patru.

Fabuloasele aventuri ale Orianei continuă în 336 pagini de emoție condensată. Ai 336 motive să citești această carte.

Tânăra Oriana moare într-un accident, chiar în ziua nunții ei. Pentru oricine, acesta ar părea sfârșitul. Nu și pentru ea. Se întoarce ca recuperator de suflete, însă nu la vechea viață și familie, pentru care trebuie să rămână moartă, ci la una cu totul nouă. Răsfățul și confortul, considerate garantate mai înainte, se duc acum pe Apa Sâmbetei. Va trebui să lupte pentru a-i salva pe ceilalți, dar și pe sine. Apar noi prieteni, noi dușmani și… prima iubire?
Există viață după moarte? Unii vor spune da, alții că nu. Dar există un răspuns la care cu siguranță nu v-ați gândit.
Există recuperatorii de suflete. Smulși din existențele lor, sunt aruncați în altele, neîntrebați de nimeni, fără să li se ceară acceptul. Trebuie doar să se supună legilor celor de Dincolo. Iar unii aleg răzvrătirea…

Cu siguranță neliniște, suspans pentru a vedea ce se va petrece cu următoarele volume. Însă voi fi răbdătoare deoarece știu că autorii trebuie să aibă și un pic de timp liber, nu trebuie să fie doar lă mărinimirea cititorului ( care efectiv îl stresează să scrie cât mai repede continuarea).

Cum ne-a obișnuit Theo Anghel în primul volum al seriei , în cel de-al doiela vom descoperi lumii și aventurii noi.

Iubesc cărțile lui Theo Anghel . Voi citi cărțile ei cu mare drag, deoarece este o autoare care știe să te țină în acțiune să te uimească prin modul care scrie și prin replicile pline de sarcasm adăugate la momentul oportun.

Îmi place la acestă serie evoluția personajului principal Oriana, un nume simplu, o fată banală cum se consideră, dar cu o inimă mare. Vrea să ajute și să schimbe multe, însă nu reușețte prea multe .

Își ajută prietenii, reușește să însenineze viața unor copii ai străzi, ajută  o simplă bătrinică bolnavă care trăiește pe stradă și multe alte exemple de genul acesta. Evoluția ei se obesrvă în cel de-al doilea volum, chiar dacă îneori o mai dă în bară reușește să-și revină și încearcă să repare acele lucruri sau cere ajutorul lui Marc.

Marc, un bărbatr care sare în ajutorul persoanelor care are nevoie de el. Doresc să aflu cât mai multe despre acest personaj al seriei, deoarece mă fascinează gândirea lui , modul în care găsește rezolvările problemelor care îl înconjoară. Deoarece modul în care reușete să salveze persoanele și cum o ajută pe Oriana reiese că este un băiat îți dorește binele  celor din jur, chiar dacă uneori este bădăran.

Amna și Abel mereu certăreți , dar drăguți prin modul lor capricios. În primul volum care appreau foaerte puțin în volumul acesta apar mai des și aici sunt mai bine evidențiați. Îmi place să văd cum gândesc  și cum reacționează în momente limite. Aceștea doi mă fascinează mereu și abia aștept să văd cum evoluează pe parcursul următoarelor volume.

Nu cred că am ce vă mai spune despre aceste cărți fără a da vreun spoiler, astfel vă las pe voi să descoperiți lumea Orianei. Să vedeți potențialul unui autor român. Cu siguranță nu veți regreta.

Fiecare omuleț se naște cu Raiul și Iadul în el și crește acea parte cu care își va petrece veșnicia. Înțelegi?

– Va trebui să se culce cu recuperatorul ăsta, să scăpăm şi noi de stres, bombăni Abel către colega lui. Apoi, către mine: Ne-ai înnebunit, parcă-i fi Vezuviul înainte să-i înţolească în lavă pe pompeieni!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s