Recenzie Unele povești de dragoste nu mor niciodată de Maria Dimian

14658223_581070575428629_1621338860_n

Titlu: Unele povești de dragoste nu mor niciodată

Autor: Maria Dimian

Editura: Karina

Număr de pagini: 96

Anul apariției: 2012

Îmi cântă „te iubesc”, neauzind nimic. Era ca și cum făceam parte dintr-un film de dragoste mut.

Unele povești de dragoste nu mor niciodată de Maria Dimian este o carte despre regăsirea noastră într-o poveste de iubire. Cum ne simțin noi când ne găsim persoana care ne completează și cum ne simțim noi fără ea.

Cărțile Mariei mă uimesc de fiecare dată. Îmi dau o stare de bine , ceva care pe alocuri te întristează,  însă îți deschid ochi pentru ceea ce urmează în viața ta. Te ajută să te descoperi și să devii o persoană mai bună.

Maria Dimian ( numele complet este Maria Simona Dimian) s-a născut pe data de 14 mai 1996 în Hunedoara și este încă elevă a Colegiului Național „Iancu de Hunedoara ” din Hunedoara.

Dintre pasiunile sale, cea mai mistuioare este scrisul , celelalte îndreptându-se către teatru, citit și arta fotografică.

Visul său suprem este să devină actriță , avându-o ca model pe inegalabila Stela Popescu.

Urăște minciuna, prefăcătoria și nedreptatea, este o romantică  incurabilă, iubește muzica Angelei Similea, romanul său preferat este „Pe aripile vântului” iar, la școală, materuiile sale preferate sunt Chimia și Limba și Literatura română.

Deja are în pregătirre o nouă carte care se va intitula „Doamna cu părul roșu”.

Unele povești de dragoste nu mor niciodată este prima carte a autoarei Maria Dimian. O autoare tânără cu potențial aparte.

Tema primului ei roman este una foarte profundă. Iubirea adevărată și persoana cu care îți vei petrece toată viața. Îmi place enorm cum abordează această temă a iubiri . Se vede că scriitoarea a citit mult și a pus în acest roman tot ce are mai bun. Și acest lucru se simte.

Rebecca Maria este o simplă fată care știe ce vrea, chiar dacă unori mai greșește. Are un iubit care ține la ea enorm, însă aceștea doi vor trece prin multe împreună pentru a-și demonstra iubirea adevărată.

Îmi place mult cum gândește personajul principal feminin și cum reușește să treacă peste lucrurile care o marchează. Le va demonstra celor din jurul ei cine este ea de fapt și pe cine iubește cu adevărat.

Întâmplările care îi ajută să se maturizeze pe protagoniștii noștri sunt foarte frumos prezentate și bine gândite de autoare. Cu fiecare pagină citită mă cufundam mai tare în acțiune și mă regăseam pe mine însămi. În cât la ultima pagină doream tot mai mult.

Maria Dimian este o autoare darnică , plină de talent care vă va ajută să vă redescoperiți pe voi. Pagini pline de emoții, care ne vor bulversa și măcina mult timp după ce ai tremit vreo carte de a Mariei o vei declara preferata ta.

Finalul cărți m-a făcut să plâng, m-a sfâșiat într-un mod foarte aspru. Nici acum când îmi amintesc cum s-a încheiat nu-mi vine să cred. Însă pot să spun că acel final era cel mai potrivit pentru această carte plină de evenimente care ne vor schimba și pe noi.

Când veți citi cărțile Mariei Dimian veți descopri cărți pline de sentimente care îți vor umple inima de multă iubire sau alte sentimente profunde.

În final vă recomand Unele povești de dragoste nu mor niciodată de Maria Dimian pentru simplu fapt că este o carte minunată , iat cărțile ei sunt pline de iubire și multă dăruire pentru ceea ce face.

Unde e foc, e şi apă. Unde e iubire, e şi durere. Unde e el, e şi ea. Unde eşti tu, sunt şi eu.

Ştii ce înseamnă s-o iubeşti? Să-i iubeşti defectele!

Cu stimă,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s