Recenzie Iubind-o pe Ea de Alexandru Chermeleu

iubind-alexandru-chermeleu-269443

 

Titlu: Iubind-o pe Ea

Disponibil: Bookzone ( https://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/?utm_source=recenzie_bookzone&utm_medium=link&utm_campaign=link_iubind )

Autor: Alexandru Chermeleu

Editură: A. C Personal

Număr de pagini: 213

Anul apariției: 2015

Din păcate, multe femei din ziua de azi confundă fineţea cu prostul gust, feminitatea cu fondul de ten şi fericirea cu cristalele Swarowski.

Am urmărit foarte  multe postări pe pagina de facebook a cărții, acest lucru intrigându-mă. Vedeam foarte multe citate care îmi stârneau interesul pentru a afla cât mai multe despre carte.

Ce mai pot spune despre coprta cărții care m-a fascinat? Culorile, imaginea , toate aceste lucruri mi-au stârnit și mai mult dorința de a o avea în bibliotecă.

N-am ce spune, câte odată această pasiune pentru cărți mă face să-mi pierd capul cînd din întâmplare observ în librăriile online cărți carre au coperta absolut genială.

Femeia inteligenta nu asteapta….
Nu asteapta acelasi autobuz ce intarzie mereu. In aceeasi statie batatorita de pasii ce imprima acelasi ritm nebun al vietii. Nu asteapta un tren ce nu mai poposeste in garile promise si pustii. Nu asteapta sa fie sunata pe un umar deja uitat de celalalt. Pentru a auzi o voce ce a incetat sa o mai strige in toiul batailor de inima. O femeie inteligenta nu mai asteapta vorbe dulci atunci cand cele sarate sunt acum condimente.

Când am început cartea nu știam nimic despre ea. Nu voiam să știu nimic, doarece nu doream să-mi stric părerea despre ce putea să fie ea de fapt.

Știam că părerile sunt împărțite despre această carte și nu prea știam ce să zic. Însă am trecut peste aceste aspecte și mi-am făcut rost de ea.

Cartea aceasta m-a ajutat să descopăr femeia prin ochi unui bărbat și să văd ce crede  despre persoana iubită.

Alexandru Chermeleu scrie într-un mod foarte minuant despre lumea iubitei. Despre sentimentele puternice care se leagă între cei doi oamneii. Modul în care prezintă viața iubitei și cum reușește să se împartă în mai multe părți ese absolut genial.

Îmi place ideea autoarul ca înaintea fiecărui capitol începe cu câte o frază reprezentativă , care ne introduce direct în subiectul care dorește să-l abordeze.

Iubind-o pe Ea este o carte despre o femeie , care își dă toată iubirea și tot ce are mai bun persoanei iubite. Îi este aproape în orice clipă și în orice moment importatnt. Încearcă să-l ajută să fie ceea ce este și să fie mereu unde și-a propus.

Cartea văzută prin ochii bărbatului care își iubește persoana de lângă el este un lucru minunat, însă cel frumos aspect este aceste cărți că l-a început i-a mulțumit celei mai apropiate persoane de lângă el , prietena lui.

Cartea este plină de sfaturi despre cum să fii o femeie potrivită, ce ar trebuie să faci și să nu faci din perspectiva unui bărbat, lucruri care trebuie pe luate înseamnă.

Poate nu este una din cele mai strălucite cărți, însă este una pentru suflet. Pentru ați da seama cât de importantă este iubirea în viața orcărui om.

Ce sacrificii trebuie să facem pentru persoana iubită, cum ar trebui să ne comportăm cu cei din jurul nostru și cu cei care îi iubim.

Vă recomand din tot sufletul Iubind-o pe ea, deoarece este o lectură ușoară care ne va ajuta să descoperim lumea din noi.

Un bărbat care dă sfaturi unei femei este ori un psiholog, ori un duhovnic, ori un prost!

Să cucereşti mai multe femei poate fi un război al inimii. Să înveţi să păstrezi doar una este pacea sufletului.

Alexandru Chermeleu a vândut peste 20.000 de exemplare, iar în acest moment cartea sa beneficiază de transport gratuit. Următoarea carte „Rai si Iad în iubire„ o sa apară la sfârșitul lunii.

Mulțumesc Librăriei Bookzone pentru exemplarul oferit. 🙂

https://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/?utm_source=recenzie_bookzone&utm_medium=link&utm_campaign=link_iubind

Cu stimă,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s