Recenzie Regatul spinilor și al trandafirilor de Sarah J. Maas

1041824

Titlu: Regatul spinilor și al trandafirilor

Autor: Sarah J . Maas

Editura: Rao

Număr de pagini: 480

Anul apariției: 2016

Categorie: Sf & Fantasy

Pentru că, deși fiecare din loviturile mele este puternică,

Atunci când ucid , o fac lent..

Ragatul spinilor și al trandafirilor de Sarah J. Maas este o poveste plină de lumi fascinante și aventură.  Un roman care nu-l poți lăsa din mână până nu-l vei termina de citit.

Iubire, sacrificiu și multe aventuri care ne vor învăța să respectăm lumea care ne înconjoară. Cum trebuie să ne bucurăm cu ceea ce avem și ceea ce noi se ivește în cale.

Feyre a crescut intr-o lume in care magia exista doar in legende.
Dar daca aceasta lume ar fi reala si, mai mult decat atat, ar ameninta sa arunce lumea muritorilor intr-un razboi intunecat?
Manata de promisiunea de a-si apara familia, facuta mamei ei, Feyre va afla ca in lumea zanelor totul este posibil, chiar si sa te indragostesi de un Mare Lord al spiridusilor.
O amenintare pluteste, insa, asupra acestui taram magic, iar Feyre este singura care poate salva de la pieire regatul zanelor si lumea oamenilor.

Fanii seriei Tronului de cleștar se vor bucura enorm să citească noua serie a autorei construită într-un mod extravagant și cum ne-am obișnuit cu elemetele fantastice ale autoarei.

Cu fiecare carte  citită de la această autoare cu ardoare dorec să citesc următoarele cărți din serie deoarece îmi place cum țese lumi fantastice.

Stilul autoarei te cucerește la fiecare carte scrisă . Veți descoperi lumii care vă vor dăinui mereu în suflet la fiecare roman citit. Stil alert , ideei complexe care te vor ține strâns în lumea construită de Maas

Descrierea care te ajută să descoperi gândirea personajului principal în legătură cu aventurile care o ajută să evolueze.

Aventurile lui Feyre sunt spectaculoase deoarece ne vor invăța cum să ne comportom în momente limită ale vieții noastre. Feyre este o fată care și-a scarficat într-un totul pentru aș întreține familia , a vânat și jupuit animale pnetru a aduce hrană și banii familiei ei.

Acest lucru luând alt curs într-o zi care le va schimba viața familiei în una mai bună. Va descoperi lumii care nici nu se gândea că există.

Peisaje care o vor lăsa fără grai , iar despre oamenii care îi întânlnește îi va schimba total perspectiva despre ei.

Deciziile ei o vor ajuta să devină cine este cu adevărat , va ajuta lumile care aveau nevoie de o mână de ajutor de a scăpa de o regină ticaloasă. Finalul aventurilor din primul volum este unul care te va lăsa în ceață , însă unul care îți va umple sufletul de bucurie.

Tărumul magic al Lorzilor și regatelor mi-a amintit de lumea basmelor copilăriei mele. Felul cum a împlitit autoarea poveștile și lumea reală îmi place enorm. Acest lucru aduce o nostalgie aparte sufletul orcărui cititor.

Am nevoie de al doilea volum cât mai curând să văd cum evoluează personajul principal și evenimentele care o vor ajuta să devină o persoană frumoasă atât pe interios cât și exterior.

Am citit această carte în câteva zile, dar fiind plus deoarece o terminam prea repede și deja regret acest lucru pâna va apărea cel de-al doilea volum.

Vă recomand cu drag toate cărțile scrise de Sarah j. Mass , dacă o veți face nu  veți regreta.

In mod sigur era un loc magic, deoarece aici era primavara. Ce putere ticaloasa posedau ei, de le permitea sa-si faca pamanturile atat de diferite de ale noastre, sa controleze anotimpurile si vremea, de parca le-ar fi stapanit?

Mulțumesc Librăriei Online Libris pentru exemplarul oferit.

Cu stimă,

Florinela

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s