Recenzie Lumină și întuneric de Sebastian Oaches

promo-cover-lumina-si-intuneric-600x600

Titlu : Lumină și întuneric

Autor: Sebastian Oaches

Editura: Celestium

Anul aparitiei; 2016

Număr de pagini: 200


„Nu puteam sa spun daca ii era sora sau mama, pentru ca,asa cum stiam de la tata si din legende,blestemul nu le lasa sa imbatraneasca niciodata. Ele erau vesnic tinere.”

Cartea debutantului Sebastian Oaches este o carte plină de aventură, suspans și lucruri de  nevăzut. Este plină de lumi fascinante care ne vor stârni interesul pentru lectură și care ne vor ajuttuă să așteptăm cu drag următoarele volume ale seriei.

Lumină și întuneric prezintă povestea unui băiat care trece prin multe evenimante care îi vor marca viața.

Ești un tânăr obișnuit și nimic nu pare să tulbure liniștea vieții tale. Într-o zi însă, iluzia se destramă sub greutatea adevărului și masca pe care ai ales să o porți se sparge în bucăți. Ajungi să vezi pentru prima dată lumea prin ochii tăi, ochii ultimului salvator al luminii.
Sub chemarea destinului, pe care unii îl numesc blestem, alții îl numesc datorie, alegi cărarea îngreunată de mistere și inițieri.
Cu fiecare clipă, te descoperi și mai mult, mai ales atunci când o frumoasă slujitoare a întunericului îți pune în față oglinda dragostei. Secrete, minciuni, sentimente, dar cel mai mult va conta încrederea.
E lumina unui foc distrugător sau e răsăritul unei noi zile?

Daca iti plac locurile magice, ielele, vrajitorii, magia si tot ce tine de fantasy te asteptam cu drag la acest eveniment!

Fiind un debutant pe piața literaturii românești pot să zic că este un adevărat giuvaer pentru literatura noastră. Deoarece avem nevoie de asemenea oamneii pentru a ne ridica potențialul literaturii românești.

Stilul concis și cu descriere care ne vor ajuta să înțelegem personajul principal. Plin de elemente fantastice care ne vor stârni interesul pentru lectură vor face din cartea aceasta un roman foarte palpitant.

Sebastian s-a informat foarte bine desprea lumea fantastică care a construit-o în romanul său. Putem vedea foarte bine tradiţiile şi obiceiurile acestor personaje mistice , cum reuşesc aceastea să sucească mintea oamenilor prin lucruri foarte simple care le pot fi fatale.

Personajul principal este un simplu băiat orfan, care nu ştie mai nimic despre lumea în care o să intre. Deoarece singura persoană care ştia de puterile sale a murit. Însă încetul cu încetul reuşeşte să-şi dea seama de lumea care-l înconjoară.

Îmi place evoluţia personajului şi modul în care autorul ne prezintă cum se maturizeză protagonitul. Cum este dus aşa uşor dus de nas de simple persoane care nici nu e le cunoaşte.

Nu ştiu ce mai spun despre cartea lui Sebastian Oacheş. Deoarece cartea lui este despre evenimente care ne învață să devenim maturi, despre realațiile materne și să nu ne încredem în oricine, chiar dacă acestea spun că se vor schimba .

În final vă îndemn să citiți Limină și întuneric de Sebastian Oacheș , o nouă carte bună pe piața literară din România. Nu veți regreta , vă asigur.

„In timp ce o priveam, flacara a inceput sa tremure si sa se mareasca. Nu stiam cum faceam asta dar eram sigur ca eu eram de vina.”

Mulțumesc Editurii Celestium pentru exemplarul oferit pentru recenzie.

Cu respect,

Florinela

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s