Recenzie Lupii trecutului. Sofia de Natasa Alina Culea

lupii-trecutului-sofia-3303-2

Titlu: Lupii trecutului. Sofia

Autor: Natasa Alina Culea

Editura: Librex Publishing

Număr de pagini: 300

Anul apariției: 2016

„Nu mai număram răni. Număram împreună bătăile inimii tale. Și erai. Și eram.”

Lupii trecutului. Sofia de Natasa Alina Culea este un roman fascinant, savuros pentru zilele dogoritoare de vară. O carte care o citești cu o dorință arzătoare cu fiecare pagină parcursă.

Îi mulțumesc d-nei Natașa pentru exemplarul oferit ( și pentru autograf). Cu ocazia aceasta am descoperit o lume minunată scrisă de o persoană minunată.

Ceva nou în literatura românească, ceva ce trebuie citit. O carte pentru cei care vor să descopere ceva diferit, nou și puternic. Acest roman este acest gen. O carte plină de suspans, dragoste și respect.

Pasiune, mister, ratiune, umor fin. O carte fabuloasa!

Sofia – Salomé, ce transfigurare păgână a simțurilor! Foc mistuitor, înăbușit după ardere în cenușa vrajbei! Iad? Fetișism? Păcat? Blasfemie? Resemnare? Fiecare e liber să se raporteze la ele, cum crede sau cum poate, în timp ce inocența copilăriei este mișelește pângărită. Iubirea? Oare iubirea rămâne veșnica promisiune? Devine căutare? Devine strigăt? O luptă stingheră corp la corp cu lupii trecutului, cu iluziile noastre…

Amalia Elena Constantinescu – doctor în Filologie, scriitoare,

membră a Uniunii Scriitorilor din România

O carte plină de mistere, umor și pasiune! O carte care se citește pe nerăsuflate!

Natasa Alina Culea este o autoare darnică, aș putea spune. Deoarece scrie cu atâta sinceritae încât te lasă mască de la primele pagini. Îți taie respirația! Mai ales că este a treia carte a autoarei, acest lucru fiind un lucru bun.

Scriere simplă, dar cu învățături despre viața. Un stil care nu te lasă să evadezi din lumea scrisă de autoare. Personaje pe măsura intrigii, frumos construite și descrierea care prezintă trăirile personajelor care împărtășesc aceste emoții puternice.

Protagoniștii noștri sunt doi oamenii difeiți atât ca personalitate, cât și interese când se cunosc. Dar când se cunosc mai bine sunt incompleți unul fără altul. Iubirea lor este pură , este dăunătoare, înflăcărată și plină de iertare pentru greșelile pe care le face unul dintre ei.

Lupii trecutului. Sofia este o poveste despre oamenii care se pierd în ăsnicie, dar care se regăsesc în alt mod. Despre artiștii care se pierd în operele lor, încât nu mai realizează cine sunt. Despre respectul care îl au pentru anumite persoane.

O carte care m-a lăsat mască prin complexitatea cu care este scrisă și prin modul în care abordează degradarea unor anumite aspecte ale vieții. Într-un mod simplist, dar care te va face să diferențiezi plictiseala de adevărata viață .

Să nu-și pierzi timpul cu persoane care nu-ți oferă numai tristețe. Să nu-ți irosești iubirea pe persoane care nu o merită. Să înveți să-și faci persoana iubită fericită și cu riscul vieții tale.

Lupi trecutului. Sofia mi-a plăcut într-un mod deosebit, chiar dacă pe alocuri nu m-am simțit chiar eu însămi. Dar acest lucuru e un nimic pe lângă ce am simțit când am citit-o . Este o carte care m-a lăsat cu inima tânjid după mai mult, chiar m-am îndrăgostit de stilul  autoarei.

Doresc să-i citesc și celelalte două cărți deoarece cu siguranță îmi vor place extrem de mult.

Vă recomand cu drag cartea d-nei Natasa Alina Culea , fiindcă veți descoperi lumi noi, eveneminete şi personaje care vă vor ajuta să treceți peste unele probleme din viața voastră.

„Fiecare om este o comedie sau o tragedie, dar tu ești mai degrabă un poem.”

„ Fata râde hohotitor și aleargă către marea învolburată, neagră precum catranul și la fel de fierbinte. Rapsodia mării, recviemul rațiunii mele… ”

„ În acele nopți, Fabian este mai departe de ea ca oricând. Nopți cu lună plină și lupi hămesiți. Nopți de dor. ”

„ Față de Sofia poți simți doar iubire sau doar ură, fără jumătăți de măsură. Două alternative, atât. ”

„ Ce priveliște încântătoare pentru ochii mei uimiți! Au trecut atâtea secole pentru ca bijuteria să ajungă la gâtul unei prințese adevărate.”

Cu stimă,

Florinela

 

Reclame

2 gânduri despre “Recenzie Lupii trecutului. Sofia de Natasa Alina Culea

  1. Ce recenzie frumoasă! Îmi doresc de ceva vreme să citesc această carte. Iar cu fiecare recenzie pe care o citesc dorința crește și nu se mai oprește.
    Ai ales niște citate foarte drăguțe. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s