Concurs de Mărțișor

Bună, dragi cititori!

A sosit anotimpul reînvieri, a renașteri și a bucuriei . Un anotimp în care natura revine la viață și o perioadă aglomerată pentru orice persoană, însă pe lângă lumea care își derulează acțiunile alert, ne trebuie o evadare din învălmășeala care ne urmărește pas cu pas. Și ce evadare mai bună a unui cititor este decât o carte care îi va rămâne în suflet mult timp de acum încolo?

Și ce credeți că am reușit să fac? Să organizez un concurs , care este sponsorizat de nimni alta decât librăria online Libris care va oferi un premiu celui care îmi va respecat cu exactitate cerințele.

Însă vă întrebați cu ce ocazie? În perioada 1-8 sunt zilele Mărțișorului așa că ne-am gândit să le oferim cititorilor un premiu pentru fidelitatea lor pentru această pasiune. Și cu ocazia  asta o să vedem cât de mult apreciem persoanele de lângă noi.

Premiul constă într-un voucher de 40 de lei oferit de către librăria Libris câștigătorului.

Concursul va începe în seara asta (1 Martie) și se va încheia pe 8 Martie la ora 16.00.

Cerințele sunt:

1. Like paginii de facebook al blog-ului Alexandrescu Florinela.

2. Like paginii de facebook a librăriei Libris.

3.Într-un comentariu răspundeți la întrebarea: Cea mai potrivita carte cadou de 8 martie ? În comentariul care prezentați ce carte ar fi cel mai potrivit cadou , trebuie să lăsați un link cu cartea, dar trebuie să fie un link activ preluat de pe sitr-ul librăriei.

Iar cadoul care l-ați ales să fie disonibil pe următoarele link-uri care am să vi le las mai jos:

carti beletristica http://www.libris.ro/carti/beletristica
dezvoltare personala
http://www.libris.ro/carti/dezvoltare-personala
jocuri
http://www.libris.ro/jocuri–c9398.htm

Sper să vă placă concursul organizat de către mine cu sprijinul celor de la Libris și cel mai bun comentariu să căștige.

Aștept comentariile voastre și vă urez mult succes! O primăvară frumoasă tuturor!

Cu stimă,

Florinela

 

 

 


33 de gânduri despre “Concurs de Mărțișor

  1. Mama este o mare cititoare a romanelor de dragoste si, cu toate ca are biblioteca mai mare decat a mea, cadoul perfect de 8 martie ar fi o carte scrisa de Sandra Brown(„Legile inimii”), Amanda Quick(„Piatra viselor”) sau orice alta carte pe care nu o detine deja.
    La randul meu urez si eu o primavara frumoasa tuturor!
    Fb: Narcisa Elena Clipa

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu