Concurs: Câştigă „Îți voi dărui soarele” de Jandy Nelson!

12247122_451438308391857_870725865602526528_n  Bună, dragi cititori!

Astăzi vom face un concurs sponsorizat de  Editura Epica, în care ai șansa de a câștiga cartea „Îți voi dărui soarele” de Jandy Nelson, .

Durata concursului este pâna pe 4 decembrie, ora 17:15.

,,O magnifică și briliantă explozie de culoare. A citi-o reprezintă însăși experiența transformării din copil în adult.”
– Entertainment Weekly
,,Redată cu măiestrie.”
– O, the Oprah Magazine
,,Copleșitor de emoționantă.”
– Publishers Weekly
,,Îți va smulge inima din piept.”
– People
,,Electrizantă.”
– Booklist
,,Incredibil de bine structurată…
Proza lui Nelson pur și simplu strălucește.”
– Kirkus Reviews
,,Un roman fantastic, superb și EXTREM DE ÎNDUIOȘĂTOR. Scriitura lui Jandy Nelson e atât de elctrizantă, atât de vie, încât paginile ei luminează în întuneric.”
– Ransom Riggs, autorul romanului Miss Peregrine bestseller New York Times
„Jandy Nelson e un talent rar, exploziv. Proza ei este ÎNSUFLEȚITĂ, UIMITOARE, PLINĂ DE PASIUNE și îmi amintește de ce cuvintele pot schimba lumea.” – Tahereh Mafi, autoarea romanului Spulberă-mă, bestseller New York Times
„Ador cartea asta! Jandy Nelson e NOUA MEA EROINĂ ÎN ALE SCRISULUI. Citiți-o! Va deveni și autoarea voastră preferată.” – Holly Goldberg Sloan, autoarea romanului Counting by 7s, bestseller New York Times
Jude și fratele ei geamăn, Noah, sunt extrem de apropiați. La vârsta de treisprezece ani, îl găsim pe Noah, un băiat singuratic, retras, care desenează întruna și care se îndrăgostește de carismaticul băiat din vecini, în vreme ce neastâmpărata Jude este plină de semne de bună purtare, se dă cu un ruj roșu aprins și vorbește întruna, ca pentru amândoi.
Trei ani mai târziu, însă, la șaisprezece ani, Jude și Noah de-abia își mai vorbesc. Între cei doi gemeni s-a petrecut un lucru care a reușit să-i trimită pe fiecare pe căi diferite și dramatice în același timp… asta până când în viața lui Jude își fac apariția un băiat chipeș, arogant și distrus, și încă o persoană – o forță nouă și imprevizibilă.
Primii ani sunt relatați de către Noah. Povestea anilor de mai târziu îi aparține lui Jude. Însă gemenii nu știu că fiecare deține doar o jumătate din poveste, iar dacă s-ar putea regăsi unul pe celălalt, ar avea șansa de a crea din nou lumea pe care au pierdut-o.

Acest roman captivant al autoarei bestsellerului Cerul e pretutindeni te va face să plângi, să râzi și să rămâi fără suflare – adeseori în același timp.

Cerințele sunt foarte ușoare:

  1.  Dă like  paginii de facebook a blogului Alexandrescu Florinela.
  2. Dă like  paginii de facebook a Editurii Epica ( Epica Publishing House)
  3.  Lasă un comentariu cu  cartea care o iubești cel mai mult  de la Editura Epica.
  4. Cerința aceasta nu e obligatorie, însă îți dă un plus la câștigarea cărți. Dă Share la postare și lasă link-ul în comentariu.

Succes tuturor!

 

Cu stimă,

Florinela


31 de gânduri despre “Concurs: Câştigă „Îți voi dărui soarele” de Jandy Nelson!

Lasă un comentariu